Gestionați sarcinile în mod corespunzător

Pentru a atinge cu succes un obiectiv al proiectului, planificarea proiectului la cerințele cheie. Numai cu o planificare corectă se poate termenele respectate, obiectivele atinse și Operațiuni finalizate cu succes deveni. Așadar, este de la sine înțeles că procesele proiectului doresc să fie structurate astfel încât proiectul să se desfășoare în cele din urmă fără probleme!

Deci, este logic ca managementul de proiect să nu includă doar planul de structură a proiectului (WBS), care organizează întregul proiect. The fluxul de proiect trebuie apoi plasat pe PSP, pentru că el definește programul întregului proiect. Spre deosebire de WBS, programul de proiect structurează succesiunea cronologică a diferitelor așa-numite elemente de proces.

Definiția diagramei de flux de proces: ce este?

Programul oferă managerilor o imagine de ansamblu perfectă asupra tuturor programărilor viitoare și, prin urmare, și asupra imaginii de ansamblu.

Una dintre componentele principale ale programului proiectului este calendarul și succesiunea datelor. Ca atare, programul completează structura de defalcare a muncii, care este întocmită mai întâi. De îndată ce este clar ce lucru trebuie făcut și aceasta a fost împărțită într-o dimensiune gestionabilă, intră în joc calendarul proiectului.

Programul proiectului definește modul în care diferitele sarcini sunt legate. În plus, arată un program cât durează o anumită sarcină. The Durata este prezentată graficastfel încât să fie clar dintr-o privire ce se datorează și când.

Software-uri pentru a susține programul

Dacă într-o companie se derulează mai multe proiecte în același timp și un angajat este implicat în mai multe proiecte, acest lucru poate duce rapid la confuzie. Deci poate fi avantajos pentru a lucra cu software și o privire de ansamblu clară asupra procesului de management al unui proiect adu la.

revoluționează planificarea proiectelor și ajută managerii să fie bine informați în orice moment. Planificarea sarcinilor și urmărirea timpului proiectului sunt deosebit de utile atunci când creați un program. Cu , sarcinile pot fi planificate și înregistrate cu ceasul de timp al proiectului. Angajații lucrează astfel eficient și transparent și își pot îmbunătăți gestionarea timpului mai ușor. Datorită transparenței software-ului, efortul de comunicare este și el minimizat, oferindu-ți timp pentru lucruri mai importante.

Creați programul ideal pentru proiectul dvs. în 3 pași


Pentru planificarea corectă a proiectului a procesului trei puncte cheie necesar. Toate cele trei trebuie să fie disponibile pentru ca programul proiectului să fie complet și să poată fi folosit ca instrument. Dacă cele trei puncte centrale stau, atunci poate alte standarde, după cum este necesar incluse în program, dar acest lucru nu este obligatoriu.

  1. Definiți subproiectele: Pe de o parte, pentru ca managementul de proiect să funcționeze corect, este important ca au fost notate toate subproiectele întregului proiect. Acest lucru este adesea făcut deja cu planul de structură a proiectului.
  2. identifica sarcinile: Al doilea pas este să sarcinile individualecare apartin subproiectelor.
  3. Estimați timpul petrecut: În cele din urmă, într-o a treia etapă, se estimează cât durează diferitele procese ale subproiectelor ultimul. Acest lucru se poate face în ore, zile sau săptămâni.

După ce se face acest lucru, stă calendarul unui proiect și reperele este, de asemenea, clar care au fost determinate în a doua etapă. Scopul programului – și anume vedere de ansamblu clară a elementelor procesuluitermenele limită, precum și scopul final al proiectului – a fost apoi atins.

3 moduri de a profita la maximum de program


Desigur, nu există o singură modalitate de a prezenta un program. în sine este orice reprezentare care arată relațiile și durata subsarcinilor, un program. În mod logic, există numeroase șabloane sau cele mai bune practici pentru crearea unui flux de proiect. De exemplu, unul dintre sinonimele programului de proiect este acesta Diagrama Ganttcare este compatibil cu cele cinci specificații ale DIN 69901. Înainte de aceasta, însă, am dori să vă prezentăm graficul proiectului sub formă de tabel și grilă.

Afișați programul ca tabel

Este adesea cazul ca în managementul de proiect Programează sub formă de tabel sau grilă este arătat. Deși această formă de reprezentare este simplă și ușor de înțeles la prima vedere, acest plan poate deveni rapid confuz în cazul proiectelor mai complicate. Informațiile se pierd, dependențele sau anumite procese din proiect sunt uitate și condițiile limită ale companiei nu mai pot fi îndeplinite. Rămâne de spus că o listă ca tabel este ușor de făcut, dar nu întotdeauna eficientă.

Reprezentarea în rețea pentru a înțelege contextele proiectului

Deși cu o astfel de line-up cel Interrelațiile dintre diferitele sub-proiecte sunt bine înțelese poate fi, este adesea cazul ca proiectele mai complicate sunt în cele din urmă prea confuze deveni. Prin urmare, este logic să se folosească o formă încercată și testată a programului.

Vizualizați programul proiectului ca diagramă Gantt

Cea mai cunoscută formă a unui program de proiect este diagrama Gantt. O astfel de listă arată durata anumitor sarcini sub formă de bare orizontale pe.

Un astfel de proiect ar putea construirea unei case fi. Apoi, la începutul proiectului, subsarcinile mai mari ar fi listate și apoi împărțite în sarcini mai mici în consecință. Ca exemplu: unul subsarcină mai mare ar putea fi furnizarea proprietății, subsarcinile atunci ar fi tăierea copacilor, nivelarea terenului, construirea fundațiilor etc. În reprezentarea lui Gantt este atunci pe subsarcină (adică tăierea copacilor) încă a estimat timpul necesar și atribuite persoanei responsabile. Deoarece proprietatea trebuie să fie mai întâi gata, aceasta este prima listare din program iar următoarele sarcini sunt enumerate mai târziu în prezentare.

Figura de mai jos prezintă un exemplu de astfel de diagramă, în care diferiți Bară documentația detaliată respectivă a sarcinilor reprezinta. Este clar că o sarcină poate începe numai după ce cea anterioară a fost finalizată. O diagramă Gantt arată Conexiuni și dependențe ale diferitelor subsarcini pe.

Sfaturi practice privind structura defalcării muncii


La stabilirea unui program pot apărea unele greșeli, mai ales atunci când sarcina este întreprinsă pentru prima dată. Ca și în multe lucruri, este adevărat că practica face perfectă. Cu toate acestea, este benefic dacă anumite surse de eroare deja menționate la început pentru ca acestea să poată fi evitate pe cât posibil.

Programați un buffer de timp

Un număr deosebit de mare de erori sunt cauzate de lipsa de judecată timpul necesar pentru fiecare sarcinăîntrucât este greu de văzut cât vor dura anumite subproiecte. Ați întârziat rapid programul iar atingerea scopului proiectului devine cu atât mai dificilă. Prin urmare ar trebui integrate în fiecare buffer de planificare care va ajuta, dacă este necesar, să respecte termenele stabilite.

Lucrul cu triunghiul magic

În plus, un program trebuie creat întotdeauna ținând cont de triunghiul magic, care punctele cheie „performanță”, „costuri” și „timp” sunt echilibrate între ele. La fel poate oricare Întârzieri observate devreme deveni și ea poate fi reacţionat rapid.

Folosiți software pentru a vă ajuta

Utilizarea unui instrument profesional pentru urmărirea timpului de proiect și managementul proiectului are avantajele sale. Pentru a putea analiza mai bine de cât timp au nevoie angajații pentru o anumită sarcină, merită să urmăriți timpul proiectului. Datorită rapoartelor generate automat, timpul de proiect poate fi analizat rapid și pot fi identificate potențialele oportunități de îmbunătățire.

Cuvinte de încheiere


Este clar că un program bun nu se întâmplă peste noapte apare. Este nevoie de Exercițiu, o structură bună de defalcare a muncii, condiții clare la limită și instrumentele potrivite. Acesta este singurul mod de a crea cu succes un program de proiect.

Managementul timpului este punctul central al unui proiect de succes! Prin experiența mea în gastronomie, bancar și marketing, am învățat cât de important este să-ți gestionezi în mod conștient timpul și ce se poate câștiga din el. De exemplu, eficiența, numărul de pauze și calitatea muncii pot fi crescute în mod conștient dacă propriul timp este organizat corect.

About admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *