Cum și-a făcut Casting extinderea pieței în Portugalia

Fiecare antreprenor visează să-și extindă afacerea. Imaginează-ți cum este să ai magazinele împrăștiate în interiorul și în afara Braziliei! Este incitant, nu?!

Am publicat recent un articol care spune despre recenta noastră expansiune în Portugalia, cu toate acestea, astăzi vă vom spune mai detaliat cum am ajuns acolo.

Prin urmare, dacă visezi să-ți extinzi afacerea în străinătate, citește acest articol pentru a afla detaliile acestei povești incredibile!

Misiunea castingului

În primul rând, vrem să ne amintim cine suntem și de ce existăm. Până la urmă, nu am fi crescut într-un timp atât de scurt, cu atât mai puțin am fi ajuns pe piața internațională fără să fim clari cine suntem.

Casting a luat naștere cu scopul de a transforma piața de retail, învățându-i pe comercianții din nordul spre sudul țării să se poziționeze mai bine pe piață. În același mod, îi ajutăm pe acești antreprenori să-și crească veniturile, precum și să-și consolideze relația cu clientul.

Cu alte cuvinte, indiferent de nișa, regiunea geografică sau de cât timp sunteți în afaceri, vă putem ajuta să vă dezvoltați și să vă extindeți afacerea!

Acest lucru este posibil prin metoda noastră în care vă ajutăm să vă gestionați mai bine magazinul, adică să vindeți mai mult, să creșteți veniturile și să păstrați mai mulți clienți. În plus, această metodă ajută nu numai în managementul indicatorilor, ci și în managementul oamenilor.

Cu alte cuvinte, magazinul tău va avea mult mai multe vânzări, va atrage mai mulți clienți, va avea o echipă de vânzări motivată să atingă obiectivele, precum și să aibă o comunicare internă eficientă. Drept urmare, veți obține expansiunea afacerii pe care v-ați dorit-o.

Cum a avut loc extinderea în Portugalia?

Poate că aceasta este întrebarea pe care nu vrei să o taci, până la urmă, pentru mulți antreprenori, extinderea magazinului lor înseamnă o creștere a veniturilor lor. Astfel, va putea să investească din ce în ce mai mult în magazinul său, precum și să fie o referință în nișa lui.

În cazul Casting, această expansiune s-a întâmplat într-un mod foarte natural și interesant. În 2019, echipa noastră a fost la Latam Retail Show, unul dintre cele mai mari evenimente de retail din America Latină. În cadrul acestui eveniment, unul dintre partenerii noștri, care a fost și el la eveniment, ne-a vizitat standul, însă în spatele lui era un bărbat care nu s-a prezentat, doar a observat și a plecat.

După ce s-a întâmplat asta, în timpul unei întâlniri în Portugalia, Sérgio, care este CEO-ul nostru, l-a recunoscut pe același om în această întâlnire. În acest fel, s-a prezentat și, din acest contact, s-a format parteneriatul.

Realizați că, pe lângă faptul că este o mare realizare, acest caz de succes se bazează pe o lecție foarte importantă. Fii mereu la curent cu toate persoanele care intră în contact cu magazinul tău, pentru că din acest contact, oricât de mici, pot ieși parteneri mari!

În cazul nostru, magazinul partener numit „O valor do Tempo” a venit în Brazilia pentru a face un reper. Potrivit acestora, marele beneficiu al evenimentului, pe lângă prelegeri, a fost cunoașterea Castingului.

Acum, imaginați-vă, dacă echipa noastră nu ar fi acordat atenție acestui om, această expansiune nu s-ar fi întâmplat. Adică, ai un management bun în afacerea ta, capabil să acorde atenție clienților tăi actuali, precum și celor care ajung să te cunoască.

Cum se realizează extinderea în străinătate?

Extinderea unei afaceri într-o altă țară este într-adevăr o mare realizare pentru noi, cu toate acestea, asta nu înseamnă că această cale a fost ușoară.

Piața portugheză are o cultură diferită de Brazilia, o legislație care nu este ca a noastră, precum și alte obiceiuri de consum. La urma urmei, cultura locală are un impact direct asupra modului în care mărcile ar trebui să se relaționeze cu clienții.

În ciuda acestui fapt, dacă doriți să vă extindeți afacerea, consultați câteva sfaturi separate pentru a vă ajuta.

Extinderea este un nou început

Te-ai oprit vreodată să te gândești că, atunci când îți vei extinde afacerea într-o țară nouă, vei avea același loc de muncă pe care îl aveai când ți-ai fondat magazinul în Brazilia? La urma urmei, oricât de mare ar fi magazinul tău aici, într-o altă țară, probabil că vei începe cu mici. Adică, trebuie să lucrați la brandingul magazinului dvs. pentru a atrage și păstra clienții în această nouă locație.

Analiza pietei externe

Înainte de a vă gândi să vă extindeți afacerea în altă țară, este necesar să analizați piața din această regiune. De exemplu, dacă un magazin de anvelope își extinde afacerea în orașul Veneția, nu ar fi o idee bună, nu-i așa? Pentru că știm că principalul mijloc de transport din oraș sunt gondolele. Pe de altă parte, vânzarea de umbrele și impermeabile în Londra este foarte bună, până la urmă, clima se schimbă rapid în oraș și acolo plouă des. Prin urmare, analizează piața locală pentru a afla dacă această expansiune va fi viabilă pentru afacerea ta.

Apoi, înțelegeți cum produsul dvs. poate satisface nevoile oamenilor din acea țară, precum și luați în considerare legislația, metodele de plată și logistica de livrare.

În acest fel, îți vei extinde magazinul mai sigur și vei vinde din ce în ce mai mult pe această nouă piață.

ai parteneri buni

Știm că a face acest pas ar putea părea prea riscant pentru unii, mai ales având în vedere faptul că nu există două expansiuni la fel. Adică, ai o bună planificare pentru a evita orice probleme în viitor.

În concluzie, Casting are o metodă care a ajutat mărci precum OBoticário, Gallery Cap, Grupo Nomura (Adidas și Arezzo), Grupo 428 (Fom și Salinas) și multe alte mărci. Mai mult, această metodă a fost deja validată de comercianții cu amănuntul în multe nișe diferite precum: mobilier, optică, cosmetice, magazine universale, alimente etc.

Cu alte cuvinte, dorim să facem din magazinul dvs. următoarea noastră poveste de succes în ceea ce privește extinderea pe piața internațională.

Prin urmare, dacă ți-a plăcut acest articol și visezi să-ți extinzi magazinul, contactează-ne la (11) 3024-0482 sau prin e-mail la [email protected] .

About admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *